Weekend- og ferieaktiviteter

Jesperhus d. 26.-28. januar 2024

KUN FOR 7. KLASSE! Her kan du opleve en weekend med gang i den sammen med 500 unge fra andre ungdomsskoler. Der er mulighed for masser af aktiviteter. Fx bowling, VR, badeland og diskotek lørdag aften. I bor i 6 personers hytter, og I står selv for madlavningen. Ved spørgsmål kontakt: Tanya: 40236698 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Der afholdes obligatorisk infomøde for unge og forældre tirsdag d. 5. september kl. 17.00-17.45 på Snejbjerg Skole. !!SE VIGTIGE INFORMATIONER LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN!!
Dato: 26-01-2024
Tilmeldingsfrist: 15-12-2023
Pris: 600 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngNat 23. februar 2024

Vil du med til den vildeste nat sammen med 1000 andre unge, så læs mere her: UngNat er et helt nyt event til dig, som elsker klub, fede aktiviteter og fællesskaber. I år foregår det i Skive, så vi kører i busser dertil. Her vil unge fra 10 kommuner mødes til blandt andet badedisko, biograf, floorball, fodbold, bumberballs, Bow Combat, bands, karaoke, dans, krea og meget meget mere. Alt dette for kun 100 kr! Praktiske informationer lægges løbende op her på siden.
Dato: 23-02-2024
Tilmeldingsfrist: 11-01-2024
Pris: 100 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

CAMP - MUSIKSTARTER i efterårsferien 2023

Er du vild med musik Vil du bruge efterårsferien på at spille og synge sammen med andre unge? Så kom og oplev et fedt fællesskab! Musikstarter handler om musik, samhørighed og nye kammeratskaber. Det bliver hylende fedt, udfordrende, sjovt og udmattende at være på Musikstarter, og det er uden tvivl fem intense dage, du aldrig glemmer. OBS du skal tilmelde dig både til UngHerning. og direkte til Musikstarter på https://musikstarter.dk/camp/camp-midtvest/ (det er her du betaler) Senest 6. oktober
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 15-10-2023
Tilmeldingsfrist: 06-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.