Sprog - Naturvidenskab

ONLINE - Koreansk

Interesserer du dig for k-pop og koreansk kultur? Kunne du tænke dig at lære at læse det koreanske alfabet og lære mere om Korea som land? Så kan du lære alt dette på dette hold! Holdet er for alle, både dig der gerne vil lære koreansk helt fra bunden, og dig der kan lidt i forvejen og gerne vil lære endnu mere.
Dato: 22-09-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Rumfart & Teknologi

Der er sket meget inden for rumfart og teknologi. Hvad synes du er spændende? En mand der gik på Månen i 1969? En boghandler, en ballonmand, og en gal bildesigner, der alle spiller en vigtig rolle i rumfarten som vi kender den i dag? Eller hvor Copenhagen Suborbitals der bygger en dansk raket? Vi kommer til at det hele - og meget andet! Er du vildt med rumfart og teknologi - så skal du melde dig på dette hold!
Dato: 24-09-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Japansk for begyndere

Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 24-09-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.