Sport - Motion

SSP - Boksetræning - forår

SSP boksetræning med Patrick. Vi mødes på Terminalen
Undervisningssted: Terminalen
Mødested: Terminalen
Dato: 07-02-2023
Tilmeldingsfrist: 24-05-2023
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kølkær - Dejans hold

Dejans Hold er for dig der elsker at have det sjovt med andre fra nærområdet. På holdet vægtes det sociale samt fællesskabet meget højt. Vi skal lave en masse forskellige aktiviteter, på tur og meget mere. Holdet er for dig, der går i 7.-9. klasse. Der vil være mulighed for medinddragelse og medbestemmelse - Det er jeres hold!
Undervisningssted: Kølkær Skole
Mødested: Kølkær Skole
Dato: 16-01-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - OCR-Race - forår

Her får du muligheden for at udfordre dig selv, når der skal forceres forhindringer og løbet i kuperet terræn. Det kræver både styrke, stabilitet, kropskontrol, god kondition og ikke mindst mod. Vi slutter af med at deltage i Nordic Race 17. juni i Århus. Underviseren Frederik har selv deltaget i en masse OCR-løb de sidste mange år og er endt i top 10 flere gange. Du skal tilmelde dig holdet her, hvis du har lysten til at prøve noget nyt og teste dine egne fysiske grænser.
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-05-2023
Pris: 200 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lind - Morgenhåndbold

Er du vild med håndbold, morgenfrisk og klar til harpiks på hænderne, så er dette holdet for dig. Piger og drenge fra 7. -9. klasse, øvede som nybegyndere er alle velkommen.
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 30-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Pigeklubben

Her vil du opleve en masse med andre piger fra Lindbjergskolen.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 01-02-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold 22/23

Elsker du at spille fodbold, møde nye kammerater og udfordre dig selv sportsligt og personligt, så skal du være med på vores fodboldhold. Hos os er der plads til deltagere på alle niveauer. Underviserne på holdet, Jakob, Christian og Frederik har en del års erfaring med holdet, men også fra hold og klubber i Herningområdet
Undervisningssted: Brændgårdskolen
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 11-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup - Fitness 22/23

Få sved på panden sammen med dine venner. Vil du prøve at gå til Fitness? Så har du mulighed for det nu! Det er både for øvede og helt nye, så der er plads til alle. Du lærer fitnesscenteret at kende og får undervisning i, hvordan din krop bedst udfordres og styrkes.
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 30-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Fitness for alle

Holdet er for både nybegynderen og lidt mere rutinerede inden for fitnessverdenen. Her er der mulighed for at mødes med andre og få udført dagens motion eller styrketræning. Først og fremmest er det et hold, hvor der mulighed for at finde sparring i, hvordan man kan sammensætte et træningsprogram og strukturere en træning hen imod et specifikt mål. Vi vil også snakke om, hvad vil det sige at være sund?
Dato: 08-09-2022
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Herningsholm Aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov

Har du lyst til at udfordre dig selv til lands og til vands, er aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov noget for dig. Kør mountainbike i skoven, prøv kræfter med en kajak, overnat i shelters og lav mad i det fri - alt sammen i fællesskab med andre unge og 2 lærere, der brænder for fysisk aktivitet, afprøvning af grænser og samværet med dig.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 20-09-2020
Tilmeldingsfrist: 08-09-2020
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.