Online hold

Her finder du alle de hold UngHerning udbyder online.

ONLINE - Valheim - Et vikingesamfund - efterår 23

“Sammen” bygger vi et vikingesamfund med inspiration i historien og explorer derfra. Hvis der er stemning for det, og geografien tillader os det, tager vi også fysisk ud til en vikingelejr og henter inspiration. Et par dage inden undervisningen starter vil du modtage en sms og mail, som beskriver hvordan du får adgang til den online-undervisning.”
Dato: 01-09-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Fotografi - forår 24

Vil du gerne blive bedre til at fotografere? På holdet fotografi kommer du til at arbejde med bybilleder, naturbilleder, portrætter, lysforhold og meget mere. Og så kommer du til at lære kameraet bedre at kende rent teknisk. På holdet kan du glæde dig til at komme ud og tage en masse fotos, og lære, hvordan man finder et godt motiv og forvandler det til et godt fotografi. Du skal have et digitalkamera eller en smartphone samt en computer.
Dato: 24-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Be You - 23/24

Kom tættere på dig Du har den vildeste superkraft inden i dig, der helt automatisk vil arbejde for dig, hvis du øver dig på at sætte fokus på det, du gerne vil have mere af i år 2024.
Dato: 17-12-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Astrologi - Efterår 23

Har du en astrolog gemt i maven? Vil du lære at tyde dit eget og andres horoskop? Du vil lære en masse om dig selv gennem dit horoskop fx. hvilke egenskaber du besidder, hvordan andre opfatter dig, eller hvem du passer sammen med. Vi gennemgår i fællesskab horoskopets 'huse', 'planeter', 'ascendanten' og meget mere. Der vil være temaer, som handler om kærlighed, karriere, familie osv.
Dato: 24-09-2023
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

ONLINE Iværksætteri - Efterår 23

Vil du med på en rejse? Alting starter med en ide! Legoklodsen startede som en tanke, muligheden for at flyve, internettet, TIKTOK – You Name It!* Du får en forsmag på, hvad iværksætteri egentlig er, når vi i fællesskab skal brainstorme på ideer til DIT nye eventyr. Der er mulighed for at overtage verdensherredømmet, hjælpe en masse mennesker, lave præcis det du elsker eller bare at tjene en masse penge, mulighederne er uendelige!
Dato: 04-10-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Byg din Business Efterår 23

Går du og drømmer om at lave din egen virksomhed? Har du et produkt, du gerne vil sælge, eller en service du kan tilbyde? Er du bare lidt lun på tanken om at være din egen chef en gang i fremtiden? Uanset ambitionsniveau kan du med “Byg din Business” få en smag på iværksætteri, hvor du får tips og inspiration samt en masse erfaring med værktøjer der kan hjælpe dig i gang med din virksomhed.
Dato: 19-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE Kinesisk for begyndere - Efterår 23

Mit navn er Steffen, jeg arbejder for Ung i Odsherred og jeg har en passion for det kinesiske sprog. Jeg tilbyder jer muligheden for at lære grundlæggende kinesisk! På mit hold vil du blive undervist i forenklet kinesisk (mandarin) i både det skrevne og det udtalte sprog. Gennem undervisningen vil vi lære udtalelse af de forskellige toner, hverdags sætninger, pinyin og meget mere!
Dato: 15-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE Skriveholdet - Efterår/Vinter 23/24

Er du vild med at dykke ned i ord og udtrykke dig gennem skrift? Ønsker du et stærkt fællesskab som deler samme interesse med dig? På skriveholdet kommer man som man er, vi finder din skrivestil og bakker op om den! Vi skal udfordre vores følelsesliv, så vores ord føles ægte på skrift. Vi kommer derfor også til at tale en masse sammen, så vi får skabt et trygt rum hvor det bliver let at udtrykke sig. Fat din blyant og blok, så går vi skrive amok!
Dato: 26-09-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Japansk for begyndere - Efterår 23

Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!
Dato: 23-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.