Generel info

UngHerning er et ungdomsunivers med flere afdelinger. Fælles for hele organisationen er, at vi - på det ene eller andet plan og niveau - arbejder på at danne livsduelige unge mennesker. Med udgangspunkt i fællesskaber, engagement og troværdighed, gør vi vores bedste for at skabe rammerne for en udfordrende, spændende og udviklende hverdag for børn og unge.

I UngHernings strategiplan opstiller ledelsen strategiske mål for den samlede organisations udvikling. Målene afspejler de politiske beslutninger og de krav og strømninger, der kommer fra det samfund, vi omgives af. UngHerning ønsker at være en aktiv medspiller, som er medvirkende til, at tingene lykkes.

UngHerning skal opleves som en dynamisk og handlekraftig organisation i alle henseender. Det gælder internt, hvor vi vil sikre en tidssvarende organisation, der lever op til strategiplanens mål og intentioner, og det gælder eksternt, hvor vi vil være en attraktiv samarbejdspartner på alle niveauer.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til UngHerning på tlf. 96287654 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.