Kibæk

Kibæk, Kreativ genbrug 23/24

Nu har du muligheden for at finde din indre krea – haj frem og komme med på den nye bølge: “Kreativ genbrug” Kreativ genbrug, er processen med at omdanne biprodukter, affaldsmaterialer, ubrugelige eller uønskede produkter til nye materialer eller produkter, så de får højere kvalitet og værdi igen. Kreativ genbrug er for alle drenge og piger der har et ønske om at skabe noget med deres hænder, som der kun findes den ene af, og som er helt unik.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 12-09-2023
Tilmeldingsfrist: 12-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kibæk - Adventure tur 1: DGI Herning

Kom ud og oplev verden med vennerne. Vi skal ud i det blå, have fede oplevelser med hinanden. Du bliver en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle og hvor tid til gode snakke og sociale relationer. Vi garantere sjove og spændende oplever. Programmet vil variere fra tur til tur. Mødestedet er som udgangspunkt altid ved klubben i Kibæk, medmindre andet aftales. Tilmelding sker ved først til mølle :-)
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 01-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kibæk - Kun for piger - 23/24

Er du vild med at være kreativ og hygge dig med veninderne? Så er Kun for piger måske noget for dig! Hvis du er klar på at gøre mandag til den bedste dag på ugen, så kom med, når vi mødes mandag aften på Kibæk skole. På holdet er der plads til tøsehygge, gode snakke og fede aktiviteter, som fx kunne være: spilaften, filmaften, madlavning, bowling, skovtur med bål, tur i DGI, shoppetur og meget mere. Du er selv med til at plan-lægge programmet og komme med forslag til sjovt og hyggeligt samvær.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 13-09-2023
Tilmeldingsfrist: 18-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beauty Camp oktober 2023

Brænder du for make-up, hårstyling, fotoshoot, catwalk og modeshows? Så er denne camp lige noget for dig! UngHerning skal afsted på Beauty Camp fra Lørdag d. 14. oktober til mandag d. 16. oktober 2023. Skal du med? Læs mere herunder:
Mødested: Midtjysk Efterskole
Dato: 14-10-2023
Tilmeldingsfrist: 18-09-2023
Pris: 550 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kibæk, Ung Fitness 23/24

Vil du gerne styrke din krop, lære dit lokale fitnesscenter at kende og træne med vennerne? Så er dette fitnesshold lige noget for dig. Holdet er for nye og øvede og tilpasses løbende deltagernes ønsker og niveau. Her lærer du fitnesscentret at kende. Du lærer, hvordan du træner din krop. Du får en grundlæggende viden omkring træning ift. muskelgrupper, korrekt udførsel af øvelser og træningssammensætning. Du vil styrke din krop. Du lærer hvordan man bedst undgår skader.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Dato: 20-09-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Kibæk Juniorklub 23/24 - Efterår

Går du i 4. til 6. klasse, og vil du gerne være med i juniorklubben? Så tilmeld dig lige her! Husk det er barnets cpr nr., der skal bruges ved tilmelding. Efterårssæsonen løber fra og med uge 36 til og med uge 49 + Uge 2 og 3. Derudover afholdes et efterårsevent i klubben. Mere info om dette følger.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 06-09-2023
Pris: 300 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kibæk Ungdomsklub 23/24

Livet er bare lidt federe i klubben! Den lokale ungdomsklub er for dig, der gerne vil mødes og hygge med vennerne. Du har indflydelse på hvad der sker i klubben. Vi har tillid til og forventning om din deltagelse i fællesskabet på tværs af alder, klassetrin og køn. I klubben er der plads til alle, og du vil møde dygtige og engagerede medarbejdere. Ungdomsklubben er for alle unge fra 7. årgang og op til 18 år.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 05-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.