Fritidsjob

Her finder du alle de hold, der kan gøre dig klar til et fritidsjob.

På linket her kan du i øvrigt finde et fritidsjob: Fritidsjob i Herning Kommune - Facebookside

UngHerning - Hygiejnekursus 22/23

Hvis du vil være klart til et fritidsjob inden for rengøring, køkken, kontor mm., så kan du blive klædt godt på, ved at gennemføre et hygiejnekursus. Opstartsdatoen er ikke den rigtige: Undervisningen foregår på UngHerning, Gl. skolevej i køkkenet og kantinen, 3 onsdage fra 19-21. Kurset oprettes når der er 8 tilmeldinger og derefter fastlægges opstarts datoen!
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 28-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - §17 Svejsekursus 22/23

Et §17 kursus vil være et stort aktiv, hvis du søger et fritidsjob indenfor værksteder, landbrug, gartneri, lager mv. Opstartsdatoen er ikke den rigtige: Kurset oprettes når der er 8 tilmeldte, hvorefter I får nærmere besked om endelig opstartsdato.
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 01-10-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Klar til fritidsjob?

Er du klar til et fritidsjob? Her får du styr på alt fra Nemid/Mitid, frikort, nemkonto og andre ting der er nødvendige for at du kan få løn. Derudover får du viden om sikkerhed og regler på en arbejdsplads, pligter og rettigheder samt lære om god stil på jobbet. Du får hjælp til at lave en ansøgning, CV og får mulighed for at afprøve en samtalesituation. Du vil blive undervist af Mia og Anne fra Job Patruljen. Undervisningen ligger 3 mandage fra 18.30-20.30. Startdatoen meldes ud ved ca. 10 på holds
Undervisningssted: Gl. Skolevej 76
Mødested: Ung Herning
Dato: 26-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.