Aulum

Beauty Camp oktober 2023

Brænder du for make-up, hårstyling, fotoshoot, catwalk og modeshows? Så er denne camp lige noget for dig! UngHerning skal afsted på Beauty Camp fra Lørdag d. 14. oktober til mandag d. 16. oktober 2023. Skal du med? Læs mere herunder:
Mødested: Midtjysk Efterskole
Dato: 14-10-2023
Tilmeldingsfrist: 18-09-2023
Pris: 550 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum - Den store bagedyst efterår 23

Er du vild med lækre kager og søde sager? Måske har du set Den Store Bagedyst i TV, og har selv lyst til at prøve kræfter med at lave lækre kreationer. På holdet vil du lære forskellige bageteknikker at kende, du vil arbejde med cremer, mousser og forskellige former for pynt. Hvis dette lyder som noget for dig så fat sprøjteposen og paletkniven og meld dig til dette hold.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 18-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum - Kun for piger på 7. årgang 23/24

Kun for piger er primært for dig, der går på Aulum-Hodsager skole og for dig, som gerne vil mødes med andre piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave. Vigtigst er det, at vi styrker vores sammenhold og har sjove oplevelser med hinanden.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Mødested: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 30-08-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Ungdomsklub 23/24

Livet er bare lidt federe i klubben! Den lokale ungdomsklub er for dig, der gerne vil mødes og hygge med vennerne. Du har indflydelse på hvad der sker i klubben. Vi har tillid til og forventning om din deltagelse i fællesskabet på tværs af alder, klassetrin og køn. I klubben er der plads til alle, og du vil møde dygtige og engagerede medarbejdere. Ungdomsklubben er for alle unge fra 7. årgang og op til 18 år.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 06-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Juniorklub 23/24 - Efterår

Går du i 4. til 6. klasse, og vil du gerne være med i juniorklubben? Så tilmeld dig lige her! Husk det er barnets cpr nr., der skal bruges ved tilmelding. Efterårssæsonen løber fra og med uge 36 til og med uge 49 + Uge 2 og 3. Derudover afholdes et efterårsevent i klubben. Mere info om dette følger.
Undervisningssted: Krudthuset - Aulum SFO
Dato: 05-09-2023
Pris: 300 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum - Den store bagedyst 2023

Vil du lære forskellige bageteknikker at kende? Vil du bage kager ligesom de gør i juniorbagedysten? Så fat sprøjteposen og paletkniven og meld dig til dette hold. Derefter vil vi afholde en søndag, hvor du får lov selv at bestemme hvilken kage du vil fremstille og dyste mod de andre på holdet om at bage den flotteste kage.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 07-03-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.