Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / BE ACTIVE

BE ACTIVE

Sommerferieaktivitet 24 - MTB tur til Lind 7. august
Halløj friske drenge og piger…Se lige her!! Du har mulighed for at komme med ud og få sus i maven, vind i håret, smil på læben, syre i benene, samt det, at opleve følelsen af et stærk-og støttende sammenhold. Der er mulighed for at prøve egne grænser af - på en fed og velsmurt mountainbike.
Fodboldhold på Herningsholmskolen med Adis og Jacob 24/25
Holdet her har fokus er fodbold, men vi kommer også til at lave andre ting sammen. Vores mål er at skabe et trygt miljø, hvor vi kan nyde fodboldspillet og samtidig lære og vokse som spillere og personer. Vi ser holdet her, som en udvidet familie, hvor vi støtter og opmuntrer hinanden både på og uden for banen. Alle er velkomne, uanset niveau. Fodbold handler om fællesskab, sjov og udvikling.
Havfruesvømning - Efterår 24 i samarbejde med Herning Svømmehal
Nu har du muligheden for at udleve din indre havfrue med havfruesvømning ved UngHerning. Med de godkendte monofins, som er en stor svømmefod, og farverige badedragter/haler, skaber vi en sjov og unik oplevelse og måde at motionere på. Så om det er et blæse boblehjerter under vandet, svømme som en delfin, eller bare udleve de vildeste barndomsdrømme sammen med vennerne, så kom og vær med på holdet og lav din helt egen mer-sona!
Boksetræning - efterår 24 🥊
Træning hvor du kan opnå fysisk styrke 💪, mental klarhed 🧠 og selvdisciplin 👊 gennem intens boksetræning. Vi træner hver mandag nede på terminalen. Kom og være en del af fællesskabet samtidig med at du kommer i form på en sjov og udfordrende måde!
Let's dance - efterår 24
Et hold for dig som er vild med at danse!
Brændgård fodboldhold - med Jakob & Bastian 24/25
Er du fodboldtosset, helt ny eller alt derimellem? Nyder du at være sammen med dine kammerater og møde nye venner, så er dette hold det helt rigtige til dig. Her spiller vi fodboldkampe indbyrdes i hallen på Brændgårdskolen. Hovedfokus for holdet er socialt samvær samt sportslig- og personlig udvikling.
Selvforsvar for piger, efterår 2024
Selvforsvar har mange udformninger. Det kan både handle om at gøre sig fri af fastholdelser, at skræmme overfaldspersoner væk eller helt at styre udenom farlige situationer. På dette hold lærer du forskellige selvforsvarsteknikker, som du kan bruge i mange situationer i dit liv. Jimmy, der er træner, har mange års erfaring inden for Jiu-Jitsu og hvor han har været træner for både børn og voksne. Træningen forgår i Jiu-Jitsu, Holingknuden 3, 7400 Herning

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 10:57 af UNGMV
Apricore logo