Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / SKILLS & FRITIDSJOB

SKILLS

Talentet i Fokus - i samarbejde med FCM Samfund Efterår 24
FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Barista - kaffesnedkerne efterår 24
Vil du imponere dine venner og forældre med den perfekte kaffe og cremede cappuccino, og få inspiration til hvordan, du kan brygge den bedste morgenkaffe til dig selv. Så er det noget af det, du kan lære på holdet her. Kurset er meget praktisk orienteret, så du med egne hænder kan lære kunsten. Du får mulighed for at eksperimentere med håndværket bag en god kop kaffe, og prøve kræfter med de færdigheder der kræves, for at lave en cremet cappuccino.
FølgesVENde - efterår 24
Vil du være med til at gøre en forskel? 💛 På vores FølgesVENde-hold handler det om at være en VEN og gøre en forskel i samfundet. Vi afslutter forløbet med en aktivitet på et plejehjem, hvor vi sammen spreder smil og glæde hos de ældre 😊 På holdet handler det ikke kun om at få nye venner, men også om at knytte bånd med de ældre. Det giver dig en chance for at få et boost af energi og samtidig udforske spændende karrieremuligheder 🎯
Børnepasser efterår 2024
Holdet for dig der gerne vil have et job som børnepasser eller måske gerne ”snuse” til om arbejdet med børn kunne være en uddannelsesvej for dig. Læs mere om indholdet herunder.
Økonomi for unge - efterår 2024
Økonomi - Mit ID - Mobilpay - Skattekort - Indtægter - Opsparing - Kviklån - Investeringer - Budget - Udgifter.....Hvis det er noget du vil vide mere om, så du kan få en god økonomi som ung og voksen, så er dette holdet for dig! Her får du en masse viden om økonomiske-emner, og gode fif til hvordan du kan sparer op så du en dag får råd til fx. en jordomrejse - eller bliver i stand til at lave en god investering på aktiemarkedet.
Smukke negle - efterår 24
Negle... er for dig, der gerne vil lære at designe og skabe dine egne personlige negle. Du kommer til at fordybe dig i fremstilling af smukke negle med fede farver. Ud fra dine egne ideer og inspiration kommer du til at designe og fremstille dine egne personlige negle. Workshoppen er for alle, både dem der har lidt erfaring, men også for dig, der gerne vil prøve det. Vi bruger almindelig neglelak, og det er på dine naturlige negle du designer fx. med teknikken stamping.
Online - Trylleri & Magi - korttricks - efterår 24
Trylleri - Online korttricks er for dig, der gerne vil trylle med kort og har lyst til at lære seje tricks og teknikker. Vi starter med at lære lette tricks, men går hurtigt over til at træne fingerfærdighed, timing og særlige (hemmelige) 'greb', som gør dig i stand til at udføre små mirakler med spillekort lige for øjnene af dine venner. Alle, der har lyst til at blive gode til korttricks, kan være med. Om du savner en ny cool hobby eller du vil træne og guides til endnu bedre evner inden for trylleri.
Online - Forfatterkursus - efterår 24
Vil du lære hvordan man skriver digte, noveller og måske endda en roman? Hvordan du opbygger en tekst, - udvikler miljøer, personer og skriveteknikker/-stile? Så er dette kursus måske lige noget for dig. Vi vil sammen udvikle vores forfatterevner samtidig med, at vi skal have det hyggeligt og sjovt sammen. Vi skal dele vores viden med hinanden, og I får selv mulighed for at være med til at bestemme, hvad kurset skal indeholde - alt efter, hvad I har brug for/ lyst til at lære om at skrive tekster.
Selvforsvar for piger, efterår 2024
Selvforsvar har mange udformninger. Det kan både handle om at gøre sig fri af fastholdelser, at skræmme overfaldspersoner væk eller helt at styre udenom farlige situationer. På dette hold lærer du forskellige selvforsvarsteknikker, som du kan bruge i mange situationer i dit liv. Jimmy, der er træner, har mange års erfaring inden for Jiu-Jitsu og hvor han har været træner for både børn og voksne. Træningen forgår i Jiu-Jitsu, Holingknuden 3, 7400 Herning
SSP-Gamerhold 23/24

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 10:59 af UNGMV
Apricore logo