10. klasse

UngHerning og FCM Samfund - Talentet i Fokus, Forår 24

FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 25-01-2024
Tilmeldingsfrist: 08-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

10. klasse - Kreaholdet - 23/24

Har du lyst til et sjovt, hyggeligt og kreativt indspark i din hverdag? Så skal du med på UngHernings KREAHOLD for 10. klasse. Her laver vi fine personlige kreating, som du kan forære til dig selv eller en du holder af. Yasmina er holdets kaptajn og altid klar med vejledning og gode krearåd. Hun har masser af ideer, men er også åben for dine input, så du kan være med til at bestemme hvad der skal laves. Vi mødes hver tirsdag i fællesrummet på Herningsholm 10.kl. Kom og vær med!
Undervisningssted: 10. klasse på Herningsholm
Mødested: 10. klasse på Herningsholm
Dato: 24-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

10. klasse - Mad for alle! - efterår 23

Kom med i køkkenet på Herningsholmskolen, når vi sammen skal lave mad. I har stor indflydelse på hvad vi skal lave - men mon ikke vi bl.a. kommer omkring HOMEMADE FASTFOOD. Du kan være både nybegynder og øvet i et køkken, sammen skal vi nok lykkedes med at tilberede noget lækkert mad.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 26-10-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.